divendres, 2 de febrer del 2024

Llarga vida al Rock!

Us presentem un llibre que ens acaba d'arribar: un homenatge als darrers 50 anys de música pop i rock. La revista Rolling Stone publica periòdicament els millors discos de la història (segons la revista). Encara que aquest llibre el van publicar per primer cop al 2003, ha estat actualitzat al 2012, al 2020 i al 2022. Un llibre carregat de fotografies espectaculars, sessions de gravació, les portades dels discos, anècdotes dels protagonistes... 

Qui ha decidit el rànquing? Doncs, a través d'enquestes als propies artistes, productors, periodistes i altres professionals de la indústria musical. Potser no estareu d'acord però, les llistes dels millors discos o cançons sempre han estat lligades a la història del rock: són una eina per per balanç i sobretot, per fer-nos discutir l'ordre del rànquing o quines mereixen ser-hi i quines no.

No deixeu de llegir la introducció que escriu el periodista Rob Sheffield i que no deixarà indiferent als amants dels àlbums. Recordeu com era anar a comprar discos a les botigues? 

Aprofitem per recordar-vos que tenim una secció de llibres sobre música petita però, molt interessant i un fons de música en format CD que segur que us agradarà remenar. 

Podeu comprovar-ne la disponibilitat clicant AQUÍ


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada