dijous, 22 de febrer del 2024

La vida darrera els barrots

Quan organitzem un viatge ens guiem per diferents sensacions: indrets que ens atrauen, altres que ens desperten curiositat o potser volem visitar a algun conegut o familiar. L’autor del llibre que us presentem en aquesta entrada viatja per conèixer llocs especials: com manicomis, cementiris o, en aquest cas, presons. Parlem de Fernando Gómez, col·laborador en diversos mitjans de comunicació amb textos històrics o de misteri. També és escriptor de novel·les.

El mundo a través de sus cárceles és un llibre peculiar, que ens portarà a conèixer les presos de llocs tant dispars com França, Anglaterra, Itàlia, Estats Units o Ghana. En cadascuna d’aquestes localitzacions ens explicarà detalls d’alguns recintes penitenciaris (alguns ben famosos) i les històries personals que amaguen. Com a exemple, ens acompanya per la Torre de Londres, la temible Alcatraz,  la presó Marmetina de Roma o el Castell de San Jorge de Ghana, per exemple.

Deixeu fluir la vostra curiositat i de ben segur que el llibre us transportarà a aquestes localitzacions inquietants. Bona lectura!


https://aladi.diba.cat/record=b1956418~S171*cat

 

Altres llibres de Fernando Gómez

La Vuelta al mundo en 80 cementerios / Fernando Gómez

https://aladi.diba.cat/record=b1888420~S171*cat

Memorias de Barcelona / Fernando Gómez

https://aladi.diba.cat/record=b1834326~S171*cat

El Esplendor de la mentira : nueve historias de estafas y engaños / Fernando Gómez

https://aladi.diba.cat/record=b1674185~S171*cat

El Misterio de la calle Poniente / Fernando Gómez Hernández

https://aladi.diba.cat/record=b1489257~S171*cat

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada