dijous, 8 de febrer del 2024

Benvinguts/des al mega estalvi!


Aquest llibre va més enllà de l’estalvi: els dos germans Richard Gracia Anso y Diego Gracia Anso ens proposen noves formes d’estalviar per arribar als nostres objectius financers. Els mètodes que proposen els autors està verificat per les seves pròpies experiències. El llibre t'explica com reduir despeses, però sempre d’una manera que qui ho faci surti guanyant i no perdent. Hem de tenir en consideració que estalviar és una tasca pendent per a molts de nosaltres i aquest llibre pot ajudar a reduir despeses i estalviar bastants diners a l’any sense perdre qualitat de vida. 

A diferència d’altres mètodes d’estalvi els autors del llibre proposen tècniques innovadores per guanyar diners extres. Es un llibre molt recomanable si vols consolidar un hàbit estalviador. No us volem avançar continguts del llibre, però us podem donar un tast del que proposen els autors (i ja us avisem que la majoria d’idees que donen són una mica diferents al que estem acostumats a escoltar): per exemple, com treure profit econòmic del nostre cotxe mentre no l’utilitzem. Us heu plantejat algun cop guanyar diners amb el vostre propi cotxe?

Per posar-vos en context els dos autors es dediquen al món financer i de la inversió. Tenen una gran trajectòria assessorant empreses  i fent formacions a diverses persones. Si voleu aprendre a no malgastar els diners i obtenir bons resultats econòmics, potser li podeu donar un cop d'ull.

Per a més informació sobre els autors podeu consultar els següents enllaços:

Agafa’l en prétstec a la biblioteca:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada