dimecres, 3 de novembre del 2021

En marxa!

 

En marxa! Ja podem tornar a voltar pel món... Però de moment encara no podem viatjar al passat. És per això us proposem un viatge molt especial!

De la mà pirates, espies, artistes i escriptors, entre d’altres, coneixereu alguns dels exploradors catalans que han fet història.

El gran llibre dels exploradors catalans repassa les aventures de tot un seguit de personatges inquiets, amb afany investigador, que van volen expandir-se més enllà dels confins del continent europeu. Els motius per endinsar-se en móns desconeguts i fins i tot perillosos eren diversos: motius estratègics, polítics, comercials, de recerca científica o, simplement, per cobdícia. El llegat que ens van deixar va fer que el risc valgués la pena: la seva inquietud ens va deixar fruits com l’humanisme i la ciència moderna.

Les il·lustracions, riques en detalls i a tot color, ens ajuden a imaginar-nos com eren, aleshores, aquells indrets llunyans i desconeguts: la Xina, Egipte, l’Àfrica o l’exòtica Índia com no les havíeu vist mai.

Sabem que gaudireu d’aquest llibre. És amè, entretingut i apte per a tota la família. Si vosaltres també teniu ànima d’exploradors i voleu descobrir els tresors que amaguen aquestes històries, no us ho penseu i agafeu-lo en préstec!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada