La moda del batch
cooking –cuina per lots en anglès–, t’espera a la biblioteca de la mà del
receptari Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana. El títol no
deixa marge a errors i defineix molt bé aquesta filosofia de cuina i de vida,
que ens empeny a menjar de forma saludable, tot basant la nostra alimentació en
productes frescos i de temporada, però sense dedicar massa temps a l’elaboració
dels plats.
Així, la seva autora, Núria Gispert, ens dona les pautes per
planificar els menús i les compres, i cuinar de manera organitzada, durant unes
hores del cap de setmana, els plats i bases per a tota la setmana.
En aquest llibre hi trobaràs quatre menús setmanals, un per
a cada estació de l’any, amb més de 80 receptes d’allò més saludables, que t’allunyaran
dels aliments processats, dels plats precuinats i del menjar ràpid a domicili!
Consulta la disponibilitat del llibre aquí:
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada