divendres, 4 de juny del 2021

Apunta't al batch cooking!


La moda del batch cooking –cuina per lots en anglès–, t’espera a la biblioteca de la mà del receptari Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana. El títol no deixa marge a errors i defineix molt bé aquesta filosofia de cuina i de vida, que ens empeny a menjar de forma saludable, tot basant la nostra alimentació en productes frescos i de temporada, però sense dedicar massa temps a l’elaboració dels plats.

Així, la seva autora, Núria Gispert, ens dona les pautes per planificar els menús i les compres, i cuinar de manera organitzada, durant unes hores del cap de setmana, els plats i bases per a tota la setmana.

En aquest llibre hi trobaràs quatre menús setmanals, un per a cada estació de l’any, amb més de 80 receptes d’allò més saludables, que t’allunyaran dels aliments processats, dels plats precuinats i del menjar ràpid a domicili!

 

Consulta la disponibilitat del llibre aquí:

http://aladi.diba.cat/record=b1917981~S148*cat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada