Des de la biblioteca volíem fer un petit esment al nostre fons de cuina i alimentació on hi trobareu més de 500 títols de llibres, especialment volem parlar sobre els llibres dedicats a les afectacions alimentàries i la bona alimentació .
Són moltíssimes les intoleràncies i
al·lèrgies alimentàries, les més conegudes i que se’n parla amb més freqüència
segurament son la celiaquia, la intolerància a l’ou, el marisc, als cacauets o
els làctics, però n’hi ha moltíssimes, algunes més curioses, però també
preocupants com ara la intolerància o al·lèrgia al diòxid de sofre, l’api, el
sèsam o la mostassa.
D’altra banda també tenim llibres que ens
ajuden a entendre la nostra manera de menjar, la nostra digestió i els
components alimentaris com ara els famosos prebiòtics i probiòtics dels que
tothom en parla, si voleu saber què són, veniu a la biblioteca, tenim un llibre
fantàstic que en parla.
Us deixem un seguit d’enllaços al catàleg
sobre els llibres que tenim sobre el tema:
Malaltia celíaca: http://aladi.diba.cat/search*cat/?searchtype=X&searcharg=malaltia+cel%C3%ADaca&searchscope=171&submit=Cercar
Dieta sense gluten: http://aladi.diba.cat/search~S1*cat/X?SEARCH=(dieta%20sense%20gluten)&searchscope=171&SORT=AX
Alèrgia alimentària:
Cuina macrobiòtica:
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada