dimarts, 15 d’octubre del 2024

L’art de la respiració



Algun cop t’has preguntat com respires? La respiració és bàsica, a part de per viure, per no tenir estrès i tenir millor humor. Estudis científics avalen que la disminució de la freqüència respiratòria afavoreix que el sistema nerviós parasimpàtic reposi i t'ajudi a dormir millor.

En aquest llibre trobareu una explicació detallada sobre la respiració basada en fets científics que avalen la teoria que defensa l’autor. Aquest manual no nomes conté teoria si no també pràctica perquè puguis comprovar els beneficis de la bona respiració per equilibrar, activar i relaxar el sistema nerviós. A més a més, l’autor també dóna recomanacions i tècniques per superar l’ansietat i estar més serè.

Aquest assaig t’anima aprendre a respirar, sembla obvi però no ho és, i poder fer servir adequadament una de les eines més importants per tenir cura de la teva salut mental i física.

Per posar-vos en context Rubén Sosa és el creador de Medita por el mundo que a hores d’ara té 600.00 seguidors a les xarxes socials i és instructor de tècniques de respiració per les institucions Yoga Alliance o Oxygen Advantage.

Per a més informació us proporcionem la seva pàgina web: https://meditaporelmundo.com/

Agafa’l de la biblioteca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada