dimarts, 25 de juliol del 2023

I tu, com passaràs les vacances d’estiu?

Ara que acabem el mes de juliol i comencem la majoria les vacances d’estiu, que millor que portar una novel·la finalista dels Premis Atrapallibres 2023. Un Estiu de luxe de Marianne Kaurin, guanyadora d’un dels premis literaris més prestigiosos del món “Deutscher Jugendliteraturpreis 2021”, és la seva tercera novel·la i està recomanada per a noies i nois a partir de 10 anys, però com bé diu la contracoberta també és per a adults.

La novel·la de temàtica social ens presenta a l’Ina, una noia que aquest any no anirà de vacances enlloc, però que explica als seus companys de classe que ella i la seva mare passaran uns dies al sud, sense especificar el lloc, en un complex hoteler de luxe. Però que l’Ina no marxi del pis on viu amb la seva mare, no vol dir que no pugui passar unes bones vacances. I si finalment, acaben essent les millors?

Aprofitem per animar-vos a agafar igualment en préstec d’altres títols finalistes i guanyadors dels Premis Atrapallibres (de 9 a 11 anys) i Protagonista Jove (de 12 a 16 anys) d’enguany, i que trobareu exposats a l’Àrea infantil. Es tracta d’un certamen literari on els joves lectors son el jurat de les millors obres publicades en català de literatura infantil i juvenil: https://www.ibbycat.cat/programes/premis-atrapallibres-i-protagonista-jove/llibres-guanyadors/


Disponibilitat al Catàleg Aladí: Un Estiu de luxe


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada