dimarts, 6 de juny del 2023

Aprèn a ser líder

 

El llibre que us presentem a continuació Sueña como Luther King, habla como Obama, manda sin mandar y sé tú mismo esta escrit per Lluis Bassat un publicista reconegut en la seva àrea. A partir de diferents experiències personals de l’autor et dóna pautes perquè el lector  aconsegueixi  la personalitat de líder i comunicar millor i així poder motivar a l’equip i alhora aplicar-ho també a la teva vida personal.

Per tant, la intenció de l’autor es oferir eines per tenir més confiança en l’assoliment d’objectius. També proporciona eines per una millor comunicació amb els nostres treballadors i col·laboradors sense perdre la nostra essència.

Per posar-vos en context Lluis Bassat es tècnic en publicitat i diplomat en ciències socials i administració d’empreses. Va fundar la seva pròpia agencia de publicitat Bassat y Asociados. Als anys 80 la companyia multinacional Ogilvy and Mather va absorbir la companyia de Lluis Bassat amb el nom Bassat Ogilvy Iberia del qual Lluis Bassat és el president a Espanya  i Portugal. La seva figura també s’ha vinculat al mon de l’esport dins d’una altra companyia que porta el seu nom Oviedo-Bassat-Sport. Amb aquesta empresa va fer les Cerimònia d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. La seva tasca va ser reconeguda amb la Medalla d’Or 92.  Se’l reconeix també per la seva afició al Fútbol Club i la seva intenció de ser president del club.

Per tenir més informació de l’autor podeu consultar la seva web personal: https://www.luisbassat.com/ca/

 

Sueña como Luther King, habla como Obama, manda sin mandar y sé tú mismo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada