dimecres, 26 d’abril del 2023

Mètode per volar


El método avión té tretze escales, o capítols en els quals et mostra d’una manera entenedora com aconseguir la llibertat financera i gaudir d’una vida plena. L’autor explica com els habitants de la població Avión, un petit poble del nord d’Espanya, van transformar el seu lloc d’origen en un dels indrets més rics d’Europa. Aquest llibre és un manual pràctic perquè puguis igual que ho van fer ells conquerir els teus somnis.

Podem dir que el Método Avión es un manual, però a part d’això una filosofia de vida. Les etapes que descriu son les que han seguit durant molts anys els emigrants d’Avión que van marxar.

De l’autor Alberto Dacasa podem dir que sempre ha tingut una actitud emprenedora, ja que des dels 13 anys ja venia caramels al costat d’un riu. Tret d’aquesta anècdota, l’escriptor va formar-se a Mèxic, Espanya i Estats Units.

La seva primera feina va ser a un Hotel de la Ciutat de Mèxic en una posició poc qualificada i va ascendir fins a ser gerent. Posteriorment, va dedicar-se al negoci familiar i als 21 anys va arribar a ser el director aconseguint obrir noves sucursals amb un rendiment del 600%. A l’actualitat es dedica als seus projectes.

El propòsit del llibre es canviar les vides i mostrar als futurs emprenedors que l’èxit es continuar amb el que ja funciona i per això hi ha unes claus i unes pautes que s’expliquen en aquest llibre.


Enllaç al catàleg Aladí:


1 comentari:

  1. Gràcies per la ressenya! Sembla un llibre molt interessant i útil per a aprendre una mica sobre la llibertat financera!! Me l'agafaré en préstec , el guardo al llistat de títols per llegir quan tingui temps!

    ResponElimina