dijous, 17 de novembre del 2022

Més enllà

Durant la nostra vida, podem tenir moments dolents i difícils. Ens podem trobar situacions complicades que haurem d'acceptar per continuar endavant. A vegades, moltes d'aquestes situacions no són culpa nostra o són altres persones que ens fan mal. La lectura ens reconforta en molts moments diferents i també ens pot servir com una eina per resoldre  aquesta mena de situacions. Gràcies a ella, podem obtenir eines que ens permetin seguir amb la nostra vida o ens ensenyin com poder perdonar. Molts d'aquests llibres són manuals d'autoajuda, però també en podem trobar alguns en forma de novel·la.

En aquest context us volem recomanar la lectura del llibre Desde mi cielo de l'autora estatunidenca Alice Sebold. La novel·la ens narra la història de la Susie, una adolescent violada i assassinada pel seu veí, el senyor Harvey. La Susie, no accepta la seva situació i, per tant, no pot arribar al cel. El seu fantasma ens narrarà els dies posteriors al seu assassinat: els seus desitjos de venjança, el seu dol i el dels seus familiars i amics. Acompanyarem a la nostra protagonista en el seu procés d'acceptació de la mort, però sobretot, de perdó cap al seu assassí.

 

El llibre està basat en una experiència personal de l’autora, qui va ser violada durant la seva època d’estudiant a la Universitat de Syracuse, a Nova York. Si busqueu un llibre emotiu, que ajudi en moments difícils i que deixi una emprenta, Desde mi cielo us espera a la Biblioteca de Can Mulà – Jordi Solé Tura.

 

Enllaç al catàleg Aladí:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada