dimecres, 20 de desembre del 2023

T'acompanyem cap a l'èxit


 

Algun cop has escoltat la paraula coaching? T’has plantejat investigar sobre el tema? Tens curiositat? Aquest llibre et permet tenir un primer contacte amb aquesta àrea. Es un manual on podràs redescobrir els teus dons naturals, aprofitar el temps, tenir unes millors relacions socials, estalviar diners, comunicar-te millor i en general poder tenir una vida més organitzada. Cada capítol exposa una recomanació amb exemples i idees que el lector pot aplicar en el seu dia a dia. L’autora presenta diferents consells de psicologia barrejats amb altres relacionats amb la productivitat.

Per posar-vos en situació sobre l’autora podem dir que Talane Miedaner és coach certificada amb empresa pròpia (Talane Coaching Company). Es una reconeguda coach que ha ajudat a milers de persones a complir els seus objectius tant personals com professionals amb uns resultats òptims. Si voleu saber més sobre l’autora podeu visitar la seva pàgina web: https://www.lifecoach.com/about/

Tota aquesta experiència li ha permès escriure aquest manual que pot ser útil per aconseguir les teves metes.

Vols un canvi a la teva vida i no saps com? O vols modificar algun aspecte petit? En qualsevol cas, el pots agafar de la biblioteca.

Un manual que segurament et guiarà cap a la vida que vols o t’agradaria tenir. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada