dimarts, 14 de novembre del 2023

Les veritats ocultes que ningú t’explica

 


Jesús Cintora, periodista reconegut a diversos mitjans de comunicació, ha escrit aquest llibre per destapar algunes veritats que per la majoria de persones no són conegudes.

Actualment estem vivint una sèrie de fets que estan canviant el món i això ens afecta a nivell social, econòmic i polític. Cada dia podem veure els telenotícies plens de notícies que parlen de crisi a la política i judicial, la guerra de Rússia o la manipulació dels mitjans de comunicació vers la població.

Aquest és un assaig, No quieren que lo sepas, ens convida a fer una reflexió sobre tots els aspectes que dominen la nostra vida. Ens trobem en un món convuls i caòtic ple de veritats a mitges però si vols saber més i tens inquietud per saber la veritat, aquest llibre pot ser una bona opció.

Per saber més de l’autor destaquem que ha treballat a diferents canals i grups televisius com per exemple Cuatro TV, Mediaset, TVE o La Sexta. També ha estat presentador de la SER i redactor de Radio Marca i  l'Agencia EFE. Aquesta no és la seva primera obra escrita ja que va publicar altres llibres com La Conjura, Conspiraciones i la Hora de la verdad.  El podeu seguir a diferents xarxes socials que trobareu al mateix assaig.

Anima’t i presta’l a la biblioteca, no us deixarà indiferents.

No quieren que lo sepas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada