dimarts, 6 de juliol del 2021

Encara hi som a temps!



“Aquest estiu fa més calor que mai”, “mai s’havien assolit temperatures tan altes des que es té constància”, “nova onada de calor aquest estiu”, etc. El canvi climàtic és innegable, i sabem que no només afecta la pujada dels termòmetres. Però ara que patim les temperatures càlides d’estiu és quan prenem consciència que alguna cosa no va bé. Per això us volem recomanar el llibre Som l’última generació que pot salvar el planeta, de la mà de sis dones que s’han proposat fer tot el que tinguin al seu abast per capgirar la història mediambiental.  

Amb la premissa que encara som a temps de salvar la Terra, però conscients que no podem perdre més temps, les autores, encapçalades per l’editora i prologuista del llibre Carlota Bruna, fan llurs al·legats, on es manifesten en defensa dels animals, del turisme sostenible, de la justícia climàtica i dels residus zero, i ho emmarquen en un món on tot es connecta, inclosos els gestos que fem individualment per salvar-nos col·lectivament.

A més, per acabar de convèncer-nos que cada petit gest compta, el llibre ens ofereix un llistat de 50 accions quotidianes que podem fer per ser partícips d’aquesta lluita global. Són propostes que, a més de disminuir la nostra petjada ecològica, ens ajudaran a estalviar energia i recursos en el nostre dia a dia, i per tant contribuiran a millorar la nostra economia domèstica.

Ja és l’hora, som l’última generació que pot salvar el planeta, l’última que haurà de mirar als ulls la generació que vindrà i respondre’ls a la pregunta: “I tu, hi vas fer res?”.

 

Consulta la disponibilitat del llibre aquí:

http://aladi.diba.cat/record=b1947475~S171*cat

 

Llibres relacionats:

24 horas de ecogestos en casa: por la salud de los tuyos y del medio ambiente / Bruno Genty y Gaël Virlouvet

http://aladi.diba.cat/record=b1642705~S171*cat

Ecología para no ecologistas: ideas y pequeños gestos cotidianos que contribuirán a mejorar nuestra relación con el planeta / José Luis Gallego

http://aladi.diba.cat/record=b1550298~S171*cat

Estalvia, és gratis: idees i consells per a l'estalvi quotidià / Irene Gelpí i Lluch

http://aladi.diba.cat/record=b1703141~S171*cat

Lletra petita: tot el que podeu estalviar per tenir una bona vida / Jordi Bigues

http://aladi.diba.cat/record=b1707171~S171*cat

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada