dimecres, 18 de novembre del 2020

L'irreverent David Walliams

 


Si hi ha un autor infantil i juvenil que ha arribat amb força al món de la literatura infantil i juvenil als darrers anys és el David Walliams

A part d’escriptor, és un conegut actor i còmic anglès. Amb l’actor Matt Lucas van protagonitzar el programa d’humor Little Britain, on feien una crítica punyent de la societat anglesa. Aquest to irreverent i hilarant es fa notar a totes les seves novel·les infantils: rere una història divertida i ben escrita hi ha un tema del qual, malauradament, encara hi ha tabús i prejudicis, per exemple, a “El noi del vestit” ens explica la història d’un noi amb un talent fora de sèrie per al futbol al que li encanta dur vestits.

Els estereotips, els prejudicis, la importància de la infantesa, la soledat de la gent gran o el consumisme són alguns dels temes políticament incorrectes que trobareu tot llegint els seus llibres, sense deixar de divertir-vos ni un sol moment.

Els seus llibres estan adreçats a noies i nois a partir dels 10 anys i estan il·lustrats per artistes de fama i qualitat reconeguda en el món de la il·lustració com Tony Ross o Quentin Blake. La premsa anglesa l’ha batejat com el Roald Dahl del segle XXI.

 Podeu donar un cop d’ull al nostre fons del David Walliams al següent enllaç:

http://aladi.diba.cat/search*cat/?searchtype=a&searcharg=walliams%2C+david&searchscope=148&submit=Cercar

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada