dimarts, 17 de juny del 2025

La vida pot ser dolça sense sucre

 


Actualment el sucre està present a qualsevol dieta. I és que el trobem en molts més productes dels que ens imaginem. A part dels aliments que tots coneixem com són els dolços o els pastissos també està present als processats com poden ser begudes, làctics, cereals, salses, medicaments o el tabac.

Alguns estudis científics expliquen que el sucre blanc pot provocar addicció si no es pren de forma moderada i pot derivar en malalties com per exemple l'obesitat, la diabetis, migranyes o fins i tot depressions entre d’altres. El sucre no aporta res a l’organisme ni vitamines ni minerals i el seu excés de consum pot provocar a la llarga problemes de salut.

Tot això ho explicat l’autora del llibr que us proposem "La vida és més dolça sense sucre" de Sandra Ribalta, diplomada en nutrició humana i dietètica a la Universitat Ramon Llull. També té altres estudis especialitzats en alimentació natural i nutrició esportiva. Pertany al Col·legi de dietistes-nutricionistes de Catalunya i actualment es dedica a fer assessorament nutricional. A més a més, també és docent i divulgadora sobre temes com la salut, nutrició, dietètica i higiene alimentària en diferents centres educatius.

T’animes a buscar-lo a la biblioteca? A la teva biblioteca ho trobaràs!

La vida és més dolça sense sucre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada