dimarts, 23 de juliol del 2024

Sis contes per compartir, imaginar i crear

Segons explica el neurocientífic francès Michel Desmurget, en la seva obra més recent Feu-los llegir! : més llibres i menys pantalles (2024), llegir amb els nostres fills i filles des de ben petits és una eina d’aprenentatge que afavoreix el desenvolupament del llenguatge, té un efecte positiu en l’atenció i la concentració dels nens i nenes, estimula la reflexió, la comprensió i l’empatia, i aporta bons resultats escolars a llarg termini. Desmurget apunta que la lectura compartida té beneficis intel·lectuals, socials i emocionals, és per això que en aquest Celobert, us recomanem Cap de grills: contes i manualitats per imaginar i crear. En aquest llibre trobareu un recull de sis històries plenes de personatges fantàstics, divertits i diversos que podeu compartir i llegir en veu alta amb els més menuts i les més menudes de la casa durant les vacances d’estiu, tot estimulant la seva imaginació i creativitat.

Cap de grills és un debut en la literatura infantil de l’actriu i escriptora, Estel Solé, i està il·lustrat per la també actriu i il·lustradora Katia Klein. Les històries ens parlen de l’autoestima i del valor de l’amistat, la cooperació i l'empatia, i porten als més petits a reflexionar sobre les pors, el coratge, els prejudicis, la llibertat o els somnis. A més, al final de cada conte hi ha una llista de materials i indicacions (a través de codis QR) per fer una manualitat relacionada amb la història. Els codis enllacen amb vídeos on la mateixa autora explica com fer les diverses manualitats.


Si t’agrada llegir històries amb els teus fills o filles, et convidem a conèixer la secció ‘Recull de contes’ de la sala infantil de la biblioteca Can Mulà - JST. Que no s’acabin mai els contes i la lectura compartida!


 Enllaç al catàleg Aladí:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada