divendres, 10 de març del 2023

Sociologia i empresa

 


Fer un cop d’ull a l’empresa des del punt de vista sociològic ens permet descobrir oportunitats i mancances de l’equip a nivell més personal i proper que no pas analitzar dades, estadístiques i beneficis. El factor social té un paper més important del que potser ens pensem.

Tenim a les mans un llibre de José manuel Santa Cruz Chao, un tècnic urbanista titulat a la Universidad Politécnica de Madrid, doctorat al Istituto de Ciencias Sociales y Ambientales de la Universidad Complutense de Madrid. Ha sigut professor universitari impartint assignatures d’urbanisme i sociologia.

Ens trobarem un capítol introductori sobre la sociologia , els orígens, els actes socials, el coneixement humà i la evolució de la teoria sociològica. Després entrant en matèria es contextualitza la sociologia dins de l’empresa, qui paper hi té, com a evolucionat al llarg del temps i cap a on va.

Arribem a la conclusió que la sociologia es part fonamental de l’empresa que s’ha d’analitzar i treballar com tots el altres àmbits que formen part del dia a dia empresarial i és un dels llocs on més relacions socials tenim amb les persones, hem d’aprofitar aquesta lectura per a entendre millor les relacions humanes.


 Doneu un cop d'ull al catàleg Aladí tot clicant AQUÍ


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada